Reiki

Usui Shiki Ryoho

...er japansk og kan oversættes til Usui system til naturlig helbredelse. Reiki blev genopdaget i slutningen af 1800 tallet af japaneren Mikao Usui, som en dag fik spørgsmålet af en elev: "Hvordan kunne Jesus heale?" Svaret brugte han mange år på at finde, og da han fandt svaret, kaldte han healingformen Reiki, der betyder universel livsenergi. Den universelle livsenergi er den energi, vi alle er en del af og som får træerne, blomsterne og græsset til at gro. Vi er alle energi og vi bruger energi hver dag. Desværre har vi det med at bruge mere energi, end vi har, hvilket gør, at vi bliver trætte, stressede, syge eller føler os udmattede. Når du får jævnlige Reiki behandlinger, gerne flere dage i træk eller ved daglige selvbehandlinger, tilføres kroppen universel livsenergi, der sætter de selvhelbredende processer i gang. En forøget energi og forandring vil kunne mærkes både på det fysiske og det psykiske plan. Reiki er en meget blid behandlingsform, der arbejder på det fysiske, emotionelle, mentale og spirituelle plan, så du derved får en blid, men også altfavnende behandling.

Reiki er en healingform, hvor behandleren har hænderne på den, der bliver healet, så klienten vil opleve en blid og rolig behandling, hvor der er ro til at trække sig ind i sig selv og mærke, hvad der sker i kroppen under behandlingen

Da den universelle livsenergi er i alt levende, så har alt levende også glæde af at få tilført mere energi og det gælder også vores dyr. 


Reiki I
Med et Reiki I kursus, får du gaven at kunne heale dig selv, men du kan også med stor glæde og succes bruge det på andre, og endog kan det bruges professionelt. På kurset lærer du at lave selvhealing, og får derved en evne til at gå dybere ind i din personlige rejse. Du lærer ligeledes at behandle andre, og får mere viden om, hvordan Reiki kan bruges ved forskellige problematikker i kroppen, så du får mest mulig glæde af behandlingen.

Reiki II
Med Reiki II får du redskaber til at arbejde med fjernehealing, psykisk healing, situationshealing samt rensning af huse. (Vi sætter alle energiaftryk hvor end vi færdes og disse aftryk kan være med til at der er en dårlig energi i et hus, og ved en hus rensning fjerner man simpelthen disse energiaftryk.)
Alle disse redskaber giver helt utrolig mange muligheder for at hjælpe både mennesker og dyr. Som dyrehealer bruger jeg rigtig meget fjernhealing, for jeg synes det skaber en helt særlig forbindelse mellem dyret og mig., samt at jeg kan sende healing til et mere specifik område, end hvis jeg sidder med dyret. 


Reikibehandlinger
En reikibehandling foregår ved at klienten ligger på briksen med tøj på, og behandleren lægger blidt hænderne på klientens krop. De positioner som bruges, stammer helt tilbage fra begyndelsen af 1900 tallet, og er nøje gennemarbejdet af Mikao Usui´s efterfølger Chujiro Hayashi, som var læge. Han var meget interesseret i, hvor man kunne lægge hænderne ved forskellige sygdomme, så man ville få mest mulig ud af Reiki energien.