Dyrets Stemme

Dyrets Stemme er et helt nyt og spændende kursuskoncept, jeg har lavet sammen med Karina Moll Ravn, som er uddannet coach, og dyretelepatør hos Ditte Young og Lene Nielsen som er udannet hestemassør og vil undervise i anatomi og massage til hest, hund og kat. Jeg vil undervise i Reiki I og Reiki II samt i dyrehealing. Vi har lavet et kursus, der tager udgangspunkt i dig som dyreejer, men med fokus på din relation til dit/dine dyr. Dyrets Stemme lægger vægt på, at du som ejer får nogle redskaber til at få ro og nærvær i dig selv og til at få en bedre kontakt til - og føling med dit dyr. Det der blandt andet gør denne uddannelse særlig er, at du kommer hele vejen rundt om dyret og, at der bliver arbejdet fysisk med dyrene på gården (heste, hunde og katte) så du som noget helt specielt får direkte kontakt med dyrene.

Dyrets Stemme består af tre grundpiller: 
Dyretelepati 
Anatomi og Massage til hund, hest og kat 
Reiki I og Reiki II, som bliver undervist af mig som Reikimester i The Reiki Alliance, hvilket er din garanti for, at der bliver passet på dit energisystem, da det er den oprindelige form, der bliver undervist og indviet i. 

.
Reiki I.
En blid og effektiv healingmetode, der giver dig mere energi og giver energi til kroppens selvhelbredende processer. Du får 4 indvielser og lærer at heale både dig selv og andre. Reiki er rigtig god til at give dig jordforbindelse, som er enormt vigtig, når vi arbejder med dyr.
.
Telepati.
Du lærer, hvad dyretelepati er, samt de grundlæggende principper for såvel telepati som dyreadfærd. Vi åbner telepatien og træner på dyrene på kursusstedet.
På 2. dagen gennemgår vi spørgeteknikker og præcis kommunikation, og vi træner videre på dyrene på gården. Sidst på dagen træner vi billedtelepati og, hvordan man viderebringer telepatien bedst muligt.
.
Telepati og Anatomi.
Vi gennemgår samspil mellem dyr og nære relationer (dyr som mennesker), adfærdsproblemer samt fysikske problemer. Du får grundlæggende indblik i anatomien, og hvordan det hele hænger sammen på kryds og tværs. Vi gennemgår hvorfor denne viden er så vigtig, og du får nogle konkrete værktøjer til justeringer og reprogrammering.
.
Dyrehealing og Massage.
På dette modul lærer du de grundlæggende principper for massage og healing af dyr. Vi kommer ind på, hvad massagen gør, hvornår den må bruges- og hvornår den ikke skal bruges. Du lærer massageteknikker og øvelser til smidiggørelse af dit dyr. Derudover lærer du at heale gennem dine chakra, fra hjertet og gennem blid berøring. Du lærer også at rense aura, og vi gennemgår sjælerejser og sansesystemet på dyrene.

.
Reiki II.
Du er nu klar til at blive indviet i Reiki II. Her får du ydereligere en indvielse og bliver introduceret til de symboler der bruges på Reiki II. Du lærer at sende fjernhealing, situationshealing, psykisk healing, samt at lave hus rensninger.
.
Telepati.
Som en naturlig forlængelse af Reiki II, gennemgår vi nu energifelter og aura. Vi træner kontakt med afdøde dyr, og du lærer platforms-telepati.
.

Eksamen

Der er mulighed for at dele betalingen op i rater, så der skal indbetales 3.250kr senest 1 uge før hvert modul. 

Kurset bliver afholdt på Karina Moll Ravns gård lidt uden for Holbæk. Karina har 4 heste, 3 katte og 2 hunde. 
Se under kursus i menu for detaljer.