Om mig

Mit navn er Ann-Katrine Gøbel Høgsholt. 
Som Reikimester i The Reiki Alliance er mit ønske at give Reiki videre i den oprindelige form, som det er blevet videregivet fra Mikao Usui i begyndelsen af 1900-tallet.
Jeg har altid haft en nær relation til dyr, helt tilbage i min tidligste barndom kan jeg huske, at dyr har betydet meget for mig og gør det stadig. Undervejs i min rejse henimod at blive Reikimester, blev det klart for mig, at dyrene skulle være en del af min fremtid som Reikimester. Jeg ville gerne sørge for, at dyrene såvel som menneskene skulle have glæde af den universelle livsenergi.
I mit arbejde som dyrlægeeksamineret Kranio Sakralterapeut til hunde, arbejder jeg også med Reiki, så der får dyrene også glæde af energien. Jeg laver også kurser i dyrehealing hvor både Reiki og andre former for healing bruges. 

Jeg blev selv bekendt med Reiki efter en skiulykke, hvor jeg havde brækket mit ben og efterfølgende fået en diskusprolaps i ryggen. Jeg havde mange smerter og havde ikke fundet noget, der kunne lindre mine rygsmerter, før min Qi Gong lærer spurgte, om hun måtte lægge hænder på min ryg. Det var så kraftfuld en oplevelse, at jeg straks meldte mig på et Reiki I kursus. Efterfølgende har jeg arbejdet meget med Reiki.
Jeg startede egentlig min Reikimester- rejse som en personlig udvikling, men det er siden hen
 blevet klart for mig, at jeg skal arbejde med dyrene og deres mennesker, så nu tilbyder jeg kurser i både Reiki og dyrehealing.